Tjenesteutvalg – skreddersøm – tilgjengelighet

Økonomi og regnskapstjenester

Fullstendig regnskapsførsel inkl. lønn, mva., skatt, offentlige papirer m.m. fakturering, scanning, årsoppgjør, selvangivelse, rådgivning, "management for hire", registrering av firma, protokoller, rapportering til Brønnøysundregistrene

Skreddersydde tjenester

Våre tjenester er skreddersydde og tilpasset hver enkelt kunde sine behov og ønsker. Du velger selv om du ønsker å sette bort hele eller deler av økonomitjenesten. Vi tilbyr også controller tjeneste og «økonomisjef til leie».

Regnskap i skyen

Som kunde hos Soldi Regnskap AS får du tilgang til vår kundeportal. Dette er en nettbasert løsning hvor du alltid har regnskapet tilgjengelig på internett, og raskt og enkelt kan hente ut informasjonen selv. Du får tilgang til et utvalg avstemte rapporter, og får samtidig varsling på SMS eller e-post når det er lagt ut viktige dokumenter.

Ta regnskapet med deg

Vår online-løsning er bygget fleksibelt slik at den er tilgjengelig på smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Uansett hvor du er kan du ha regnskapet ditt med deg.

Kundeportalen

Gjør regnskapet tilgjengelig på nett

Hva er kundeportalen?

Kundeportalen er en nettbasert løsning for våre kunder. Vi kaller gjerne løsningen for «regnskapskontorets svar på bankenes nettbank». På tilsvarende måte som i nettbanken er det enkelt og oversiktlig, og regnskapet er alltid tilgjengelig.

Smarttelefon-fordeler

Uansett hvor du er – vår online-løsning er alltid tilgjengelig for deg. Ved hjelp av en hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett, så lenge du har tilgang til internett, vil du ha tilgang til regnskapet.

Skatteetaten Brønnøysundregistrene Lovdata Altinn NAV Regnskap Norge