ØKONOMITJENESTER

Vi hjelper deg å se mulighetene som kan øke lønnsomheten

grafikk-4-2

ØKONOMI

grafikk-3

HR-TJENESTER

Oppnå bedre økonomiske resultater

Soldi bistår bedrifter med regnskap, lønnstjenester, økonomisystemer, rapportering og økonomistyring.

I tillegg til å utføre de soleklare regnskapsoppgavene, vil vi i Soldi være en pådriver for å utvikle økonomifunksjonen i din virksomhet. Vi fungerer som din støttespiller på økonomisk rådgivning, prosessforbedringer, effektivisering, digitalisering, stiftelser og avviklinger.

Sett bort litt av regnskapet - eller alt?

Overlat kredit og debet til oss som elsker å dyppe hodet ned i regler, bilag og posteringer. Vi bryr oss om regnskapet ditt – og sørger for at det blir korrekt. Om du vil sette bort deler av det, eller regnskapet A–Å, er helt opp til deg.

Vi bruker effektive, fremtidsrettede systemer og gir deg økonomisk innsikt med tilgang til all relevant regnskapsinformasjon.

Et godt kundeforhold handler om relasjoner, tillit og å om å føle seg viktig – ikke som en liten brikke i et stort maskineri. I Soldi får du din egen regnskapsfører, som passer på regnskapet ditt som det var deres eget. Lurer du på noe? Plukk opp telefonen og spør oss. Det er alltid kort vei til svar i Soldi.

Rett lønn til riktig tid

Mye av tilliten mellom deg og dine ansatte bygges på at avtalt lønn kommer på konto til avtalt tidspunkt. Du skal få slippe å måtte dobbeltsjekke at lønnsutbetalingen ble riktig - vi tar hånd om det for deg.

All innrapportering blir ivaretatt, og vi benytter tidsbesparende IT-løsninger, som effektiviserer lønnsgrunnlaqet og elektronisk og sikker datahåndtering. Vi i Soldi er 100% oppdatert på regelverket, som stadig er i endring.

Støttespiller på økonomisk rådgivning

Bruk oss som din sparringpartner når du skal se på utviklingsmulighetene i bedriftens økonomi. Hos Soldi kan du diskutere økonomiske beslutninger med en erfaren rådgiver, og vi hjelper deg å forstå hva tallene betyr i praksis. Vi bistår med lønnsomhetsforbedring, hvor vi sammen kan finne og gjennomføre tiltak for å øke lønnsomheten.

I tillegg kan vi bistå deg og din bedrift med andre tjenester, som rådgivning angående kjøp og salg av virksomheter, generasjonsskifte eller bistand med styrearbeid. Hva enn du trenger oss til, sørger vi for at det gjøres etter boka.

Ny bedrift?

Gratulerer med ny bedrift! Og hva skjer nå? Vi viser deg veien helt fra start, og gir deg rådene du ikke visste at du trengte.

Det er mange steg til suksess. Tar du de riktige stegene fra starten av, gir du selskapet en best mulig start på forretningslivet. Vi bistår med alt fra riktig selskapsform til finansieringsløsninger. Hos oss får du oppstartsstøtte, slik at du har "riktig" økonomifunksjon fra start. Støtt deg på Soldi, så ligger du alltid et steg foran.

Rapportering og økonomistyring

Vi hjelper deg med å få kontroll og oversikt over økonomien til bedriften. Har du ikke tid til å lage rapporter, budsjett og prognoser - eller ønsker du bistand med det? Soldi bidrar med å analysere og bearbeide regnskapstall, finne riktige måleparametere og til å simulere resultater og likviditetsbehov fremover. Vi hjelper deg med å få oversikt og full kontroll.

Effektivisere interne prosesser? Eller nytt økonomisystem?

Det kreves tid, og ofte et friskt blikk, for å innføre mer effektive løsninger. For å få til en endring, må du stoppe opp og sette av tid - for å spare på sikt.

Noen ganger må arbeidet kanskje settes bort for å faktisk blir utført. Her kan Soldi bidra med hjelp til til både prosessforbedringer, digitale tjenester og oppsett av nye økonomisystemer. Vi skal hjelpe deg slik at du unngår plunder, heft og unødvendige operasjoner. Vi optimaliserer IT-bruken og integrering av systemer du har behov for. Soldi er systemspesialister og alltid oppdatert  - slik at du kan gjøre din jobb.

Trenger du opplæring? Vi tilpasser opplæringen til dine behov, og gir oss ikke før du faktisk behersker det du skal.