ØKONOMI + HR = SOLDI

Soldi hjelper deg med alt som handler om menneskene og økonomi i en bedrift

grafikk-4-2

ØKONOMI

grafikk-3

HR-TJENESTER

Kompetansehuset på økonomi og HR i Trøndelag

Hos Soldi jobber om lag 30 dedikerte spesialister som løser oppgaver innenfor økonomi, HR og digital utvikling. Her møter du autoriserte regnskapsførere, dyktige HR-spesialister og økonomirådgivere som er engasjerte i å skape de beste resultater for din bedrift.

Soldi er et trøndersk selskap som ledes og utvikles lokalt. Vi jobber med bedrifter i samme størrelse og skala som oss selv. Dette skaper et godt og balansert samarbeid.

Vi jobber 100% for kundene våre

Soldi ønsker å bidra til din suksess. Vårt kundeløfte er at vi er uavhengige, fremtidsrettede og relasjonsbaserte spesialister på økonomi- og HR-tjenester. Vårt fulle fokus ligger i å finne og skreddersy de beste løsningene for kundene våre.

Vi i Soldi er fremtidsrettet og blir motivert av endring og utvikling i økonomibransjen. Drivkraften vår kommer av det å gjøre morgendagen bedre basert på strategiske valg vi tar sammen med din bedrift. Vi ønsker å være en samarbeidspartner for ledelsen i ditt selskap, og sammen med dere forbedre og utvikle økonomi- og HR-funksjonene.

Vårt mål er ikke å bli størst mulig. Vår store drøm er å bli den beste til å bidra med verdiskapning og fremgang for våre kunder.

Historien

Selskapet ble etablert i 1988 og har i over 30 år vært en verdifull samarbeidspartner for mellomstore bedrifter i Trøndelag som har behov for økonomi- og HR-tjenester.

Mennesker jobber best sammen når de kjenner hverandre og tillit er godt etablert. Det er i alle fall vår erfaring etter over 30 år i økonomibransjen. Og vi ser at det er et behov for vår arbeidsmetode, derfor har vi kontorer både i Trondheim og Stjørdal.

Bærebjelken er menneskelige relasjoner

Du skal vite at du er en viktig kunde for oss, og at vi bryr oss om deg og din virksomhet. For oss i Soldi er det viktig at du som kunde får "VIP-følelsen". Derfor ønsker vi å møte deg, skape gode samtaler og bli kjent med selskapet ditt. Fremtidsrettet teknologi er ikke et mål, men et viktig hjelpemiddel for å lage verdiskapende tjenester for kundene våre.  Vi kartlegger dine behov, mål og drømmer - og så finner vi riktig kurs for å nå målene dine sammen med deg.

Sertifisert partner