AVDELING STJØRDAL

Du finner oss i 4. etg på Torgkvartalet i Stjørdal sentrum. Velkommen!

Kontaktskjema

Ansatte i Stjørdal

Økonomi

VeraRødsjø

Vera Rødsjø

Prosjektleder bedriftsutvikling
vera.rodsjo@soldi.no+47 90 76 42 38Les mer

Vera er utdannet ved NHH i Bergen. Etter hun forlot skolebenken, har hun jobbet vel 15 år i grensesnittet mellom økonomi og IT. Hun har inngående kunnskap om flere økonomisystemer, noe som er viktig i jobben som bedrifts- og digital utvikler. Hun hjelper deg å se muligheter, forbedringer og potensial i prosessene med tanke på økt lønnsomhet og vekst i din bedrift.
Lukk

VegardRaaen_Stjordal

Vegard Raaen

Statsautorisert regnskapsfører
vegard.raaen@soldi.no+47 92 27 30 78Les mer

Vegard er utdannet innen revisjon fra Nord Universitet. Han har en god del årsregnskap på merittlista, og vil mer enn gjerne hjelpe deg med lønn og regnskap fra A til Å.
Lukk

OlavBratsvedal_Stjordal

Olav Bratsvedal

Statsautorisert regnskapsfører
olav.bratsvedal@soldi.no+47 95 20 50 20Les mer

Olav har solide 30 års erfaring med regnskap. Han har utdannelsen sin fra Nord-Trøndelag distriktshøgskole, og har dessuten mange års ledererfaring fra ulike regnskapsbyrå. Nå liker han å bruke kompetansen sin til å hjelpe deg med hva du enn trenger innen økonomi.
Lukk

Marit Malvik portrett

Marit Malvik

Bedriftspartner/Statsaut. regnskapsfører
marit.malvik@soldi.no+47 93 00 36 51Les mer

Marit har over 30 års erfaring med regnskap og økonomi, og har gjennom årene vært borti ulike bransjer, og alt fra små til store kunder. Hun har utdanningen sin fra HiST, og har også jobbet noen år i bank. Det viktigste for Marit er å kunne være en god samtalepartner for bedriftseiere, og å være behjelpelig med å finne gode løsninger.
Lukk

JonHavdal_HR

Jon Havdal

Daglig Leder Soldi Regnskap / Arbeidende styreleder
jon.havdal@soldi.no+47 90 11 25 02Les mer

Jon er arbeidende styreleder i Soldi. Han er utdannet landbruks-/siviløkonom og har et masterprogram i strategisk personalledelse. Gjennom 30 år har han hatt ledende stilinger innen finans og økonomi, av disse 13 år som toppleder i regnskapsbransjen. Jon har arbeidet mye med forretningsutvikling og har gjennomført over 50 bedriftsoppkjøp. Han har vært foreleser innen økonomi ved flere høgskoler.
Lukk

IngarWesterlund_stjordal

Ingar Westerlund

Statsautorisert regnskapsfører
ingar.westerlund@soldi.no+47 90 96 50 23Les mer

Ingar har 20 års erfaring som autorisert regnskapsfører. Utdanningen tok han ved Handelshøyskolen BI, og siden har utallige økonomitimer gjort ham til en solid rådgiver. Han hjelper deg med hva som helst innen både økonomi og selskapsetablering.
Lukk

HegeOlsen

Hege Olsen

Leder Regnskap/Statsaut. regnskapsfører
hege.olsen@soldi.no+47 48 24 16 32Les mer

Hege er spesialist på regnskap og skatt. Med mer enn 25 års erfaring med regnskap og lønn, har hun kontroll på alle regler, lover og potensielle utfordringer. Noen av kundene våre bruker Hege som controller, mens andre ønsker hjelp med likviditetsstyring, rapportering og generell økonomisk rådgivning. Hva enn du er usikker på, kan Hege gi besparende råd.
Lukk

HegeKrogstad

Hege Krogstad

Faglig leder/Statsautorisert revisor/regnskapsfører
hege.krogstad@soldi.no+47 41 65 38 79Les mer

Hege er utdannet ved HiST, og har mer enn 25 års erfaring med regnskap og revisjon. Hun har hatt ulike roller i sin økonomiske karriere, som avdelingsleder og regnskapssjef. I dag er hun faglig ansvarlig leder og teamleder. Hege gir deg verdifull hjelp med fusjon, fisjon, budsjettarbeid og mva.
Lukk

evabeitlandmorseth

Eva Beitland Morseth

Statsautorisert regnskapsfører
eva.morseth@soldi.no+47 95 02 84 90Les mer

Eva har jobbet med revisjon og regnskap i 30 år, og har utdanningen sin i revisjon fra TØH. Hun har fått servert det meste av utfordringer – og har løst dem fortløpende. Trenger du hjelp med lønn og regnskap A–Å? Eva fikser det.
Lukk

HR

MereteJünge_HR

Merete Jünge

HR sjef
merete.junge@soldi.no+47 93 89 53 75Les mer

Merete har utdanning i arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU, og har i tillegg fagkompetanse innen pedagogikk, PPU og rådgivning. 10 år i ulike lederroller har gitt henne verdifull, praktisk erfaring med operativt HR-arbeid, som personalledelse, rekruttering og seleksjon. Trenger du medarbeider- og lederutvikling, rekruttering – eller noe annet innen HR? Merete deler gjerne kompetansen sin med deg.
Lukk

MagnusHammer_HR

Magnus Hammer

Daglig leder Soldi HR / HR sjef
magnus.hammer@soldi.no+47 95 77 65 65Les mer

Magnus er daglig leder i Soldi HR. Han har master i ledelse og organisasjonsutvikling fra NTNU og har mer enn 20 års ledererfaring. De siste 10 årene har han jobbet mye med HR og endringsprosesser. Han gir deg lederstøtte med både ydmykhet og troverdighet – og kan for eksempel ta ledelsen i personalsaker, rekruttering og strategisk HR.
Lukk

Kart

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se kartet.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler