AVDELING TRONDHEIM

Du finner oss i 4. etg på Sirkus Shopping i Trondheim. Velkommen!

Kontaktskjema

Ansatte i Trondheim

Økonomi

VeraRødsjø

Vera Rødsjø

Prosjektleder bedriftsutvikling
vera.rodsjo@soldi.no+47 90 76 42 38Les mer

Vera er utdannet ved NHH i Bergen. Etter hun forlot skolebenken, har hun jobbet vel 15 år i grensesnittet mellom økonomi og IT. Hun har inngående kunnskap om flere økonomisystemer, noe som er viktig i jobben som bedrifts- og digital utvikler. Hun hjelper deg å se muligheter, forbedringer og potensial i prosessene med tanke på økt lønnsomhet og vekst i din bedrift.
Lukk

TrineBusch

Trine Busch

Lønnskonsulent
trine.busch@soldi.no+47 95 22 10 38Les mer

Trine har vært innom både forsikring, hotell og pedagogisk arbeid på veien hit til Soldi. Nå har hun jobbet internt med administrasjon, lønn og regnskap i snart et tiår. Hun hjelper deg med både lønnskjøring og lønnsspørsmål.
Lukk

RobinSand

Robin Sand

Bedriftspartner/Statsaut. regnskapsfører
robin.sand@soldi.no+47 46 78 26 60Les mer

Robin er utdannet fra Handelshøyskolen BI. Han har i årevis ført regnskap med sylskarp presisjon, og har full kontroll på regnskap A–Å. Dessuten er han en racer på å effektivisere prosesser. Han hjelper deg å se muligheter til å spare tid – og kroner.
Lukk

RobinGrindvik

Robin Grindvik

Controller/Statsautorisert regnskapsfører
robin.grindvik@soldi.no+47 45 44 73 63Les mer

Robin er utdannet fra HiNT og Nord Universitet. Nå har han studert tall med lupe i mange år og jobber som controller i Soldi. Han viser deg hvordan du jobber smart med likviditetsstyring, budsjettering og rapportering.
Lukk

MarkusHermo

Markus Hermo

Controller
markus.hermo@soldi.no+47 93 09 05 87Les mer

Markus har master i økonomi fra NTNU. For noen av kundene våre jobber han som controller, mens for andre har han økonomifunksjonen i selskapet. Han hjelper deg med både likviditetsstyring, rapportering og generell økonomisk rådgivning.
Lukk

Marit Malvik portrett

Marit Malvik

Bedriftspartner/Statsaut. regnskapsfører
marit.malvik@soldi.no+47 93 00 36 51Les mer

Marit har over 30 års erfaring med regnskap og økonomi, og har gjennom årene vært borti ulike bransjer, og alt fra små til store kunder. Hun har utdanningen sin fra HiST, og har også jobbet noen år i bank. Det viktigste for Marit er å kunne være en god samtalepartner for bedriftseiere, og å være behjelpelig med å finne gode løsninger.
Lukk

LivRamoHolmberget

Liv Ramo Holmberget

Regnskapssjef
liv.holmberget@soldi.no+47 91 63 70 48Les mer

Liv har vært en del av Soldi helt fra start – helt siden 1988. Hun har utdanning i finansregnskap og økonomisk styring fra Handelshøyskolen BI. Denne ringreven fører regnskap og kjører lønn for deg, og sitter gjerne ved en pult i lokalene dine – hvis du vil. Liv selv synes i alle fall det er veldig hyggelig.
Lukk

KristinBjørseth

Kristin Bjørseth

Regnskapskonsulent/ Statsaut. regnskapsfører
kristin.bjorseth@soldi.no+47 95 05 46 23Les mer

Kristin har utdanningen sin fra Handelshøyskolen BI. Snart har hun jobbet med regnskap i et tiår. Kristin hjelper deg med både controlling og rapportering, i tillegg til regnskap fra A til Å.
Lukk

KarolineLilleeng

Karoline Lilleeng

Regnskapskonsulent/ Statsaut. regnskapsfører
karoline.lilleeng@soldi.no+47 95 89 12 42Les mer

Karoline har utdanningen sin fra Handelshøyskolen BI. Med pinlig nøyaktighet har hun ført regnskap og lønn i snart et tiår. Hvis du lar Karoline ta ansvar for regnskapet og lønnskjøringen din, vet du at det blir korrekt og levert til riktig tid.
Lukk

KariLiJohnsen

Kari Li Johnsen

Controller/Statsautorisert regnskapsfører
kari.johnsen@soldi.no+47 45 03 09 32Les mer

Kari er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har nesten 20 års erfaring med regnskap og økonomi. Tidligere har hun jobbet som autorisert regnskapsfører og kunderådgiver. Nå er hun controller, og analyserer gjerne hele økonomien din. Hun klarer alltid å se potensial for større lønnsomhet.
Lukk

JonHavdal_HR

Jon Havdal

Daglig Leder Soldi Regnskap / Arbeidende styreleder
jon.havdal@soldi.no+47 90 11 25 02Les mer

Jon er arbeidende styreleder i Soldi. Han er utdannet landbruks-/siviløkonom og har et masterprogram i strategisk personalledelse. Gjennom 30 år har han hatt ledende stilinger innen finans og økonomi, av disse 13 år som toppleder i regnskapsbransjen. Jon har arbeidet mye med forretningsutvikling og har gjennomført over 50 bedriftsoppkjøp. Han har vært foreleser innen økonomi ved flere høgskoler.
Lukk

JohnErlandBergh

John Erland Bergh

Regnskapskonsulent
johnerland.bergh@soldi.no+47 98 66 18 01Les mer

John Erland er utdannet ved NTNU. Han er en fleksibel kar og tar seg av ulike økonomiske oppgaver, som fakturaer, avstemminger og rapporteringer.
Lukk

HegeOlsen

Hege Olsen

Leder Regnskap/Statsaut. regnskapsfører
hege.olsen@soldi.no+47 48 24 16 32Les mer

Hege er spesialist på regnskap og skatt. Med mer enn 25 års erfaring med regnskap og lønn, har hun kontroll på alle regler, lover og potensielle utfordringer. Noen av kundene våre bruker Hege som controller, mens andre ønsker hjelp med likviditetsstyring, rapportering og generell økonomisk rådgivning. Hva enn du er usikker på, kan Hege gi besparende råd.
Lukk

HegeKrogstad

Hege Krogstad

Faglig leder/Statsautorisert revisor/regnskapsfører
hege.krogstad@soldi.no+47 41 65 38 79Les mer

Hege er utdannet ved HiST, og har mer enn 25 års erfaring med regnskap og revisjon. Hun har hatt ulike roller i sin økonomiske karriere, som avdelingsleder og regnskapssjef. I dag er hun faglig ansvarlig leder og teamleder. Hege gir deg verdifull hjelp med fusjon, fisjon, budsjettarbeid og mva.
Lukk

GeirOveAalberg

Geir Ove Aalberg

Lønnskonsulent/Statsaut. regnskapsfører
geir.aalberg@soldi.no+47 92 41 19 10Les mer

Geir Ove har utdanningen sin innen revisjon fra Handelshøyskolen NTNU. Han har cirka 10 års fartstid innen lønn og regnskap, og kan regelverket til fingerspissene.
Lukk

AmaliaAufles

Amalia Aufles

Regnskapskonsulent
amalia.aufles@soldi.no+47 41 22 74 21Les mer

Amalia er utdannet ved NTNU og begynte å jobbe som regnskapskonsulent straks siste eksamen var levert. Hun har stålkontroll på både regnskap og økonomisystemer, og hjelper deg også med teknisk rådgivning om du skulle få trøbbel i regnskapssystemet. Amalia er vant med rådgiverrollen fra tidligere stillinger – og trives med det.
Lukk

HR

MereteJünge_HR

Merete Jünge

HR sjef
merete.junge@soldi.no+47 93 89 53 75Les mer

Merete har utdanning i arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU, og har i tillegg fagkompetanse innen pedagogikk, PPU og rådgivning. 10 år i ulike lederroller har gitt henne verdifull, praktisk erfaring med operativt HR-arbeid, som personalledelse, rekruttering og seleksjon. Trenger du medarbeider- og lederutvikling, rekruttering – eller noe annet innen HR? Merete deler gjerne kompetansen sin med deg.
Lukk

MagnusHammer_HR

Magnus Hammer

Daglig leder Soldi HR / HR sjef
magnus.hammer@soldi.no+47 95 77 65 65Les mer

Magnus er daglig leder i Soldi HR. Han har master i ledelse og organisasjonsutvikling fra NTNU og har mer enn 20 års ledererfaring. De siste 10 årene har han jobbet mye med HR og endringsprosesser. Han gir deg lederstøtte med både ydmykhet og troverdighet – og kan for eksempel ta ledelsen i personalsaker, rekruttering og strategisk HR.
Lukk

Kart

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se kartet.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler