Våre avdelinger

Falkenborgv. 9,

7044 Trondheim

Jernbanegata 13,

2609 Lillehammer

Kontakt oss

Ansatte

FRA ALLE AVDELINGER

All
  • All
  • Stjørdal økonomi
  • Trondheim økonomi
VeraRødsjø

Vera Rødsjø

Prosjektleder bedriftsutvikling
vera.rodsjo@soldi.no +47 90 76 42 38 Les mer

Vera er utdannet ved NHH i Bergen. Etter hun forlot skolebenken, har hun jobbet vel 15 år i grensesnittet mellom økonomi og IT. Hun har inngående kunnskap om flere økonomisystemer, noe som er viktig i jobben som bedrifts- og digital utvikler. Hun hjelper deg å se muligheter, forbedringer og potensial i prosessene med tanke på økt lønnsomhet og vekst i din bedrift.
Lukk

VegardRaaen_Stjordal

Vegard Raaen

Statsautorisert regnskapsfører
vegard.raaen@soldi.no +47 92 27 30 78 Les mer

Vegard er utdannet innen revisjon fra Nord Universitet. Han har en god del årsregnskap på merittlista, og vil mer enn gjerne hjelpe deg med lønn og regnskap fra A til Å.
Lukk

TrineBusch

Trine Busch

Lønnskonsulent
trine.busch@soldi.no +47 95 22 10 38 Les mer

Trine har vært innom både forsikring, hotell og pedagogisk arbeid på veien hit til Soldi. Nå har hun jobbet internt med administrasjon, lønn og regnskap i snart et tiår. Hun hjelper deg med både lønnskjøring og lønnsspørsmål.
Lukk

RobinSand

Robin Sand

Bedriftspartner/Statsaut. regnskapsfører
robin.sand@soldi.no +47 46 78 26 60 Les mer

Robin er utdannet fra Handelshøyskolen BI. Han har i årevis ført regnskap med sylskarp presisjon, og har full kontroll på regnskap A–Å. Dessuten er han en racer på å effektivisere prosesser. Han hjelper deg å se muligheter til å spare tid – og kroner.
Lukk

RobinGrindvik

Robin Grindvik

Controller/Statsautorisert regnskapsfører
robin.grindvik@soldi.no +47 45 44 73 63 Les mer

Robin er utdannet fra HiNT og Nord Universitet. Nå har han studert tall med lupe i mange år og jobber som controller i Soldi. Han viser deg hvordan du jobber smart med likviditetsstyring, budsjettering og rapportering.
Lukk

OlavBratsvedal_Stjordal

Olav Bratsvedal

Statsautorisert regnskapsfører
olav.bratsvedal@soldi.no +47 95 20 50 20 Les mer

Olav har solide 30 års erfaring med regnskap. Han har utdannelsen sin fra Nord-Trøndelag distriktshøgskole, og har dessuten mange års ledererfaring fra ulike regnskapsbyrå. Nå liker han å bruke kompetansen sin til å hjelpe deg med hva du enn trenger innen økonomi.
Lukk

MarkusHermo

Markus Hermo

Controller
markus.hermo@soldi.no +47 93 09 05 87 Les mer

Markus har master i økonomi fra NTNU. For noen av kundene våre jobber han som controller, mens for andre har han økonomifunksjonen i selskapet. Han hjelper deg med både likviditetsstyring, rapportering og generell økonomisk rådgivning.
Lukk

Marit Malvik portrett

Marit Malvik

Bedriftspartner/Statsaut. regnskapsfører
marit.malvik@soldi.no +47 93 00 36 51 Les mer

Marit har over 30 års erfaring med regnskap og økonomi, og har gjennom årene vært borti ulike bransjer, og alt fra små til store kunder. Hun har utdanningen sin fra HiST, og har også jobbet noen år i bank. Det viktigste for Marit er å kunne være en god samtalepartner for bedriftseiere, og å være behjelpelig med å finne gode løsninger.
Lukk

LivRamoHolmberget

Liv Ramo Holmberget

Regnskapssjef
liv.holmberget@soldi.no +47 91 63 70 48 Les mer

Liv har vært en del av Soldi helt fra start – helt siden 1988. Hun har utdanning i finansregnskap og økonomisk styring fra Handelshøyskolen BI. Denne ringreven fører regnskap og kjører lønn for deg, og sitter gjerne ved en pult i lokalene dine – hvis du vil. Liv selv synes i alle fall det er veldig hyggelig.
Lukk

KristinBjørseth

Kristin Bjørseth

Regnskapskonsulent/ Statsaut. regnskapsfører
kristin.bjorseth@soldi.no +47 95 05 46 23 Les mer

Kristin har utdanningen sin fra Handelshøyskolen BI. Snart har hun jobbet med regnskap i et tiår. Kristin hjelper deg med både controlling og rapportering, i tillegg til regnskap fra A til Å.
Lukk

KarolineLilleeng

Karoline Lilleeng

Regnskapskonsulent/ Statsaut. regnskapsfører
karoline.lilleeng@soldi.no +47 95 89 12 42 Les mer

Karoline har utdanningen sin fra Handelshøyskolen BI. Med pinlig nøyaktighet har hun ført regnskap og lønn i snart et tiår. Hvis du lar Karoline ta ansvar for regnskapet og lønnskjøringen din, vet du at det blir korrekt og levert til riktig tid.
Lukk

KariLiJohnsen

Kari Li Johnsen

Controller/Statsautorisert regnskapsfører
kari.johnsen@soldi.no +47 45 03 09 32 Les mer

Kari er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har nesten 20 års erfaring med regnskap og økonomi. Tidligere har hun jobbet som autorisert regnskapsfører og kunderådgiver. Nå er hun controller, og analyserer gjerne hele økonomien din. Hun klarer alltid å se potensial for større lønnsomhet.
Lukk

JonHavdal_HR

Jon Havdal

Daglig Leder Soldi Regnskap / Arbeidende styreleder
jon.havdal@soldi.no +47 90 11 25 02 Les mer

Jon er arbeidende styreleder i Soldi. Han er utdannet landbruks-/siviløkonom og har et masterprogram i strategisk personalledelse. Gjennom 30 år har han hatt ledende stilinger innen finans og økonomi, av disse 13 år som toppleder i regnskapsbransjen. Jon har arbeidet mye med forretningsutvikling og har gjennomført over 50 bedriftsoppkjøp. Han har vært foreleser innen økonomi ved flere høgskoler.
Lukk

JohnErlandBergh

John Erland Bergh

Regnskapskonsulent
johnerland.bergh@soldi.no +47 98 66 18 01 Les mer

John Erland er utdannet ved NTNU. Han er en fleksibel kar og tar seg av ulike økonomiske oppgaver, som fakturaer, avstemminger og rapporteringer.
Lukk

IngarWesterlund_stjordal

Ingar Westerlund

Statsautorisert regnskapsfører
ingar.westerlund@soldi.no +47 90 96 50 23 Les mer

Ingar har 20 års erfaring som autorisert regnskapsfører. Utdanningen tok han ved Handelshøyskolen BI, og siden har utallige økonomitimer gjort ham til en solid rådgiver. Han hjelper deg med hva som helst innen både økonomi og selskapsetablering.
Lukk

HegeOlsen

Hege Olsen

Leder Regnskap/Statsaut. regnskapsfører
hege.olsen@soldi.no +47 48 24 16 32 Les mer

Hege er spesialist på regnskap og skatt. Med mer enn 25 års erfaring med regnskap og lønn, har hun kontroll på alle regler, lover og potensielle utfordringer. Noen av kundene våre bruker Hege som controller, mens andre ønsker hjelp med likviditetsstyring, rapportering og generell økonomisk rådgivning. Hva enn du er usikker på, kan Hege gi besparende råd.
Lukk

HegeKrogstad

Hege Krogstad

Faglig leder/Statsautorisert revisor/regnskapsfører
hege.krogstad@soldi.no +47 41 65 38 79 Les mer

Hege er utdannet ved HiST, og har mer enn 25 års erfaring med regnskap og revisjon. Hun har hatt ulike roller i sin økonomiske karriere, som avdelingsleder og regnskapssjef. I dag er hun faglig ansvarlig leder og teamleder. Hege gir deg verdifull hjelp med fusjon, fisjon, budsjettarbeid og mva.
Lukk

GeirOveAalberg

Geir Ove Aalberg

Lønnskonsulent/Statsaut. regnskapsfører
geir.aalberg@soldi.no +47 92 41 19 10 Les mer

Geir Ove har utdanningen sin innen revisjon fra Handelshøyskolen NTNU. Han har cirka 10 års fartstid innen lønn og regnskap, og kan regelverket til fingerspissene.
Lukk

evabeitlandmorseth

Eva Beitland Morseth

Statsautorisert regnskapsfører
eva.morseth@soldi.no +47 95 02 84 90 Les mer

Eva har jobbet med revisjon og regnskap i 30 år, og har utdanningen sin i revisjon fra TØH. Hun har fått servert det meste av utfordringer – og har løst dem fortløpende. Trenger du hjelp med lønn og regnskap A–Å? Eva fikser det.
Lukk

AmaliaAufles

Amalia Aufles

Regnskapskonsulent
amalia.aufles@soldi.no +47 41 22 74 21 Les mer

Amalia er utdannet ved NTNU og begynte å jobbe som regnskapskonsulent straks siste eksamen var levert. Hun har stålkontroll på både regnskap og økonomisystemer, og hjelper deg også med teknisk rådgivning om du skulle få trøbbel i regnskapssystemet. Amalia er vant med rådgiverrollen fra tidligere stillinger – og trives med det.
Lukk

Kart

Du må godta informasjonskapsler i kategorien "Markedsføring" for å kunne se kartet.
Rediger innstillinger for informasjonskapsler